Organik Kahvaltılık Ürünlerle Güne Lezzetle Başlayın
Organik Kahvaltılık Ürünleri
Ticari kaygılar sebebiyle zararlı kimyasallar kullanılarak üretilen besinler insan sağlığı için ciddi boyutta tehlike arz etmektedir. Konunun önlem almayı gerektirecek hale gelmesiyle birlikte gıda üretiminde yeniden doğal yöntemlere dönüş başladı. Organik gıda üretimi ve tüketimi, sağlıklı beslenme konusunda artan farkındalık sebebiyle son zamanların önemli gündem maddelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Organik gıda, üretiminde tarım ilacı, zararlı hormonlar gibi hiçbir kimyasal maddenin kullanılmadığı gıdadır. Organik Kahvaltılık Ürünleri, üretim ve işleniş aşamalarında doğal olmayan maddelerin kullanılmadığı zeytin, yumurta, süt, tahin, pekmez, reçel, peynir, bal gibi kahvaltılık ürünlerdir. Günün en önemli öğünü olan kahvaltının besin değerleri bakımından zengin ve sağlığa zararlı madde içermeyen gıdalarla yapılması şart. Günlük beslenme rutini içinde yeterli ve dengeli kahvaltı alışkanlığının yer alması, bağışıklık sistemini güçlü kılar. Bu sebeple organik kahvaltılık ürünler, güne iyi bir başlangıç yapmak için tüketilmesi gereken gıdalardır.
Lezzetli ve Sağlıklı Organik Kahvaltılık Gıdalar
OTS Organik güvencesiyle sanal mağazamızda sizlere sunulan organik ürünler lezzetlerini doğallıktan alıyor. Organik Fethiye susamından üretilen organik tahin, yüksek oranda kalsiyum içermektedir. Bu nedenle düzenli olarak organik tahin tüketmek kemik sağlığı açısından önem taşıyor. Türkiye’de organik süt üretimi yapmaya başlayan ilk marka olan Pınar’ın tüketiciye sunduğu organik süt, hem yetişkinler hem çocuklar için bir diğer önemli kalsiyum deposu. Ecoliva güvencesiyle tüketiciye ulaştırılan organik yayla balı, çam balı, akasya balı, çiçek balı seçenekleri arasından damak tadınıza göre tercih yapabilirsiniz. Organik yumurta da Organik Kahvaltılık Ürünleri arasında en çok tüketilen gıdalardan. Organik yemler ve doğal yemlerle beslenen ve hiçbir zararlı kimyasala maruz bırakılmayan tavuklardan elde edilen organik yumurta, güne iyi bir başlangıç yapmak için kahvaltının içermesi gereken en önemli besin öğelerini bulundurmaktadır.
Organik gıda sertifikası, Avrupa Birliği standartlarına göre Tarım Bakanlığı’nın yetkilendirdiği sertifika kuruluşları tarafından üretim basamaklarındaki çeşitli unsurların sertifikalandırılması ile elde edilir. Bu kapsamda ürünün üretildiği tarlanın, tohumun, çiftçinin, kullanılan gübre ve böcek ilacının, ürünün, ürünü işleyenlerin ve paketleyip pazarlayan kuruluşların teker teker sertifikalandırılması gerekmektedir.
Etiketler: Organik Kahvaltılık Ürünlerle Güne Lezzetle Başlayın
Aralık 04, 2018
Listeye dön